På denne siden

Slik blokkerer du en bedrift

Når du blokkerer en bedrift, lukkes samtalen, og bedriften får ikke flere forespørsler fra deg. Du kan oppheve blokkeringen senere.

Oppdatert

Du kan blokkere en bedrift hvis du ikke vil ha mer kontakt. Bare kunden kan blokkere. Bedriften får ikke beskjed.

Slik gjør du det

  1. Åpne samtalen under Meldinger.
  2. Åpne menyen i samtalen.
  3. Velg å blokkere bedriften.
  4. Bekreft.

Dette skjer når du blokkerer

  • Samtalen lukkes.
  • Bedriften får ikke beskjed om at du har blokkert den.
  • Bedriften får ingen nye forespørsler fra deg. En bedrift du har blokkert, får altså ikke forespørslene dine i fremtiden.

Slik opphever du blokkeringen

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Åpne siden Blokkerte (/innstillinger/blokkerte). Her ser du listen over blokkerte bedrifter.
  3. Opphev blokkeringen for den bedriften du vil.

Vil du bare ha mindre støy?

Da kan du dempe varsler fra samtalen i stedet. Samtalen er da fortsatt åpen.

Mer hjelp

Trenger du mer hjelp?Kontakt oss
Var denne artikkelen nyttig?